Munkatársaink

Maszlavér Mónika

Maszlavér Mónika

Irodai értékesítési vezető, Francise partner

Maszlavér Mónika vagyok, 2010 óta dolgozom a Duna House hálózatában.

Öt éven keresztül ingatlanértékesítőként építettem a karrierem, s 2015 óta koordinálom a győri irodát.

„Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

Nagy Péter

Nagy Péter

Franchise Partner

Nagy Péter vagyok, Győrben élek a családommal. 1996 óta vállalkozóként tevékenykedem, ipari területen, valamint Győr egyik legnagyobb civil alapítványának alapítója és támogatója vagyok.

A professzionális megoldások híve vagyok.

Dr. Németh Tamás

Dr. Németh Tamás

Franchise Partner

2006-ban szereztem diplomát az ELTE jogi karán. 2010 óta Győrben praktizálok. Az elmúlt évek során rendszeresen működtem közre a Duna House által sikeresen megkötött ügyletekhez kacsolódó adásvételek lebonyolításában.

Dr. Écsi Béla

Dr. Écsi Béla

Franchise Partner

Dr. Écsi Bélának hívnak.

50 éve foglalkozom ingatlanokkal. 20 évig az Önkormányzatnál (régen Tanács) az igazgatási osztály vezetőjeként, 30 éve ügyvédként. Célom mindig az volt, hogy az ügyfeleim korrekt, minden szabálynak megfelelő, hiteles ügyintézést kapjanak. Ez az ars poeticám, ezt várom el munkatársaimtól is.

Szeretném, ha Duna House Győrben meghatározó ingatlaniroda lenne, hogy ügyfeleink bizalommal forduljanak hozzánk.

 

Bella Csaba

Bella Csaba

Ingatlanértékesítési tanácsadó

Üdvözlöm, Bella Csaba vagyok. Immár 15 éve dolgozom üzletkötőként a kereskedelem különböző területein. Az ez idő alatt szerzett tapasztalataimat most a Duna House színeiben kamatoztatom és szeretném Önnek is átadni amikor azzal tisztel meg, hogy ingatlanjának értékesítését rám bízza, vagy éppen új ingatlant szeretne vásárolni. A Duna House csapatát a szakmában eltöltött több mint 20 éves tapasztalat, a stabil országos és nemzetközi hálózat és az ehhez kapcsolódó profizmus miatt választottam. Amennyiben Önnek is fontosak a felsoroltak, válasszon Ön is minket! Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni.   

Császár Béla

Császár Béla

Ingatlanértékesítési tanácsadó

Kedves ingatlan tulajdonos, leendő ingatlan tulajdonos!

Császár Bélának hívnak, végzettségemet tekintve közgazdász. Saját családi házam felépítése közben sajátítottam el e szakmához szükséges műszaki ismereteket, valamint a Duna House hálózatban dolgozó kollégák is napról napra szélesítik tudásom. 

Mi csapatban dolgozunk Önért, Érted!

Lehetsz gazdag, vagy szegény az ingatlan vásárlás, ingatlan értékesítés mindenki életében egy meghatározó, nehéz döntés. Ezt teljesen átérezve, szeretem megosztani a véleményemet, ötleteimet a kedves ügyfelekkel.

 „ Indulj felém bizalommal, én viszem őszinteségem: talákozzunk félúton. 

Remélem, hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást!

Diószegi Sándor

Diószegi Sándor

Ingatlanértékesítési tanácsadó

Diószegi Sándor  vagyok, geológus mérnöki  végzettséggel és sokévi bányaipari tapasztalattal vágtam neki az ingatlanértékesítői tevékenységnek, és úgy érzem megtaláltam a helyem a Duna House  Győr-i csapatánál. Öröm dolgozni igazi csapatmunkában.  A munkám nagy része Győr-Moson Sopron megye déli és keleti részén a Veszprém és Komárom -Esztergom megyékkel határos területére irányul, de  szívesen teljesítek megbízásokat Győrben, és közvetlen környékén is. Angol, francia, olasz nyelvtudásomnak köszönhetően külföldi ügyfeleket is ki tudom szolgálni.

Hiszem, hogy a lelkiismeretes, korrekt munkavégzés mindig meghozza eredményét. Fontosnak tartom, hogy egy adásvétel során mindkét fél elégedett legyen. Ha ez Önnek is fontos, kérem hívjonl!

Faddi Mihály

Faddi Mihály

Arany fokozatú értékesítő

Üdvözöllek Kedves Érdeklődő!

Faddi Mihály vagyok, műszaki tanárként diplomáztam,de OKJ-s szakirányú végzettséget szereztem az ingatlanértékesítői tevékenységhez, már korábban is nagy érdeklődést tanúsítottam az ingatlanok és a lakberendezés iránt. A Duna House-hoz a gazdasági válság sodort,melynek nagyon örültem,hiszen megtaláltam azt a munkát amit nagyon szeretek. A munkám nagy része Győr és környékére irányul,de szívesen megyek vidékre is,ha a kedves ügyfeleim azt kívánják.

Mottóm:.. „válassz egy olyan munkát amit nagyon szeretsz és soha nem kell dolgoznod”….!

Várom kedves érdeklődését!!

Horváth Lajos

Horváth Lajos

Platina fokozatú értékesítő

Horváth Lajos vagyok, több éve foglalkozom ingatlanokkal. Részt vettem már azok építésében, felújításában, értékbecslésében, és nem utolsó sorban értékesítésében. Egyik legfontosabb feladatomnak tartom, hogy segítséget nyújtsak ingatlanuk értékének pontos meghatározásában. Célom, hogy minél több terhet levegyek ügyfeleim válláról, legyen szó ingatlanuk eladásáról, vagy az új otthonuk megtalálásáról!

Molnár András

Molnár András

Ingatlanértékesítési tanácsadó

Molnár András vagyok, 2018-ban csatalkoztam a győri Duna House csapatához, azóta folyamatosan tanulok, kollégáim nagyon sokat segítenek a fejlődésemben. Munkámat Győrben és környékén végzem, de persze távolabbra is szívesen elutazom. Legfontosabbnak tartom, hogy ügyfeleim elérjék a céljaikat, azaz megtalálják álmaik otthonát, de ha valaki úgy érzi nem az a megfelelő hely neki ahol éppen most van, a továbblépsében is szívesen segítek. Sokat kell még tanulnom, de remélem hamarosan olyan sikeres leszek mint a többiek. 

Németh Gábor

Németh Gábor

Ingatlanértékesítési tanácsadó

Németh Gábor vagyok és a Duna House Győr Szövetség utcai csapatát erősítem. Számomra fontos hogy csapatban dolgozhassak, hiszen eddigi életem során profi kézilabdázóként is csapatban dolgoztam. Győrben és környékén tevékenykedek főként, de kedves ügyfeleim kérésére máshol is szívesen segítek. Angol tudásom folyamatosan fejlesztem hogy külföldi ügyfeleimet is minél jobban tudjam segíteni. Ha ingatlannal kapcsolatos bárminemű kérdése van, keressen bizalommal!

Németh Gyöngyi

Németh Gyöngyi

Ingatlanértékesítési tanácsadó

Németh Gyöngyi vagyok, bakonyszombathelyi lakos. 2019-ben csatlakoztam a Duna House Győr, Szövetség utcai csapatához.

Nagyszerű érzés egy olyan csapatban dolgozni, ahol pozitív szemléletű és segítőkész munkatársak vesznek körül.
Szeretek emberekkel beszélgetni, dolgozni és együtt örülni velük egy sikeres üzletzáráskor. Jelenleg Komárom-Esztergom  és Veszprém megye területén, a Bakony legszebb részein tevékenykedem, de szívesen teljesítek megbízásokat más területen is. 
 
Eladna vagy vásárolna? Hívjon, beszélgessünk róla!
 
„Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót”
Németh Katalin

Németh Katalin

Ezüst fokozatú értékesítő

Németh Katalin vagyok, 2016-ban csatlakoztam a Duna House győri csapatához. Úgy érzem, nincsen lehetetlen, a folyamatos fejlődés híveként végzem munkámat. Célom, hogy elégedett ügyfelek vegyenek körül és, hogy magam és mások elvárásainak eleget tegyek. Győr és környéke egyaránt kedvelt terület számomra az ingatlanforgalmazás „útvesztőjében”, ugyanakkor kihívásként élek meg minden időigényesebb feladatot is. Német nyelvtudásom folyamatosan igyekszem bővíteni.

Lelkesen és energikusan…sok humorral fűszerezve…ENNYI KELL!

Rotter Norbert

Rotter Norbert

Arany fokozatú értékesítő

Rotter Norbert vagyok, a Duna House hálózatában dolgozom, mint ingatlanértékesítő. A gyakorlati tudásom tágításához nagyban hozzájárult szakavatott vezetőim és a kollégáim támogatása. Az otthonra, befektetésre vágyó emberek igényei, az egyes ingatlantípusok megismerése folyamatos motivációt biztosít ahhoz, hogy a felém támasztott elvárásoknak eleget tudjak tenni, valamint a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam partnereim számára. Szeretném üdvözölni mihamarabb Önt is elégedett ügyfeleim között!

Maszlavér Diána

Maszlavér Diána

Irodai adminisztrátor

Maszlavér Diána vagyok, irodai adminisztrátorként dolgozom a Duna House-nál, a csapatot évek óta ismerem.
Jelenleg a Széchenyi István Egyetemen tanulok nemzetközi tanulmányokat. Angolul, olaszul és oroszul is beszélek, melyet a munkahelyen kamatoztatni tudok. Tapasztalatokat tudok szerezni egy-egy alkalommal tárgyalási technikákból, ügyfélkezelésből és remélem ezeket a későbbiek során a javamra tudom fordítani.
Örültem, mikor végre én is teljes értékű tagjává válhattam ennek a remek, összeszokott társaságnak, akiket nemcsak munkatársaimnak, de barátaimnak is mondhatok.